globe

Maatwerk en Systeemintegratie met Dino-Lite

Systeemintegratie is het samenbrengen van de componenten van subsystemen in één systeem en ervoor zorg dragen dat deze subsystemen optimaal samenwerken. Hierbij kan de Dino-Lite u helpen als u niet beschikt over de benodigde expertise voor het ontwikkelen van optische apparatuur ten behoeve van kwaliteitscontrole.

mass spectrometerMet meer dan 10 jaar gespecialiseerde ervaring, kennis en vaardigheden wordt Dino-Lite gezien als de expert op het gebied van digitale optiek en digitale microscopie. Deze expertise wordt gebruikt door veel bedrijven over de hele wereld die high-tech machines en apparaten ontwikkelen, produceren en verkopen. Zij moeten daarbij kunnen vertrouwen op de beste tools voor kwaliteitsinspectie voor integratie in hun apparatuur. Deze apparaten bestrijken een breed scala van toepassingen. Zo worden Dino-Lite microscopen bijvoorbeeld geïntegreerd in machines voor tissue engineering, laserontharingsmachines, machines voor het inspecteren van naden in blikverpakkingen, machines voor materiaal analyse, gespecialiseerde apparatuur voor laboratoria en andere apparatuur voor kwaliteitsborging.

Maatwerk en Software Development Kit (SDK)

nanoindentation systemHeeft u een Dino-Lite digitale microscoop nodig, maar heeft u aanpassingen of extra functionaliteit nodig? Van aangepaste LED-golflengtes, tot speciale adapters of accessoires, neem contact met ons op om uw ideeën te bespreken en wij werken graag met u samen aan een oplossing voor uw behoefte. We bieden ook een Software Development Kit (SDK) aan, waarmee ontwikkelaars eenvoudig de controle over Dino-Lite digitale microscopen kunnen uitoefenen. Deze werkt met elk Windows-compatibel apparaat en biedt de volledige controle over LED en Microtouch op de Dino-Lite. Tevens biedt de SDK eenvoudige methodes voor kleur-extractie, real time binary beelden, beeldvergelijking, beeldrotatie en nog veel meer functies. De SDK is gratis beschikbaar voor Dino-Lite partners en gebruikers.

Vraag hier de Software Development Kit (SDK)

Software van derden

Alle Dino-Lite USB modellen worden geleverd met de DinoCapture en DinoXcope software. Deze software wordt in-house ontwikkeld en biedt een uitstekende en stabiele omgeving met functionaliteit voor vrijwel alle toepassingen. Specifieke toepassingen en markten vereisen vaak specifieke functionaliteit. Om de ontwikkelingen op de markt bij te blijven zijn wij constant op zoek naar integratiemogelijkheden met specialistische software voor de Dino-Lite digitale microscopen. Dit maakt de combinatie van Dino-Lite hardware en software zelfs geschikt voor de meest veeleisende toepassingen, zoals in de industrie of medische sector.

 

             
mass spectrometer     drinks can seam inspection     nanoindentation system     service engineer inspection kit
Massaspectrometer met ionenbron   Drankblikjes naden inspectie   Nano-indentatie systeem met een Dino-Lite in gebruik   Service engineer inspectie koffer
met een Dino-Lite
             
dvs system   print quality control system        
DVS Advantage systeem met geïntegreerde Dino-Lite voor visualisatie van stalen/ monsters   Afdrukkwaliteit controle met
geïntegreerde Dino-Lite