globe

SDK

 

sdkDino-Lite biedt een Software Development Kit (SDK) aan, die bedrijven de mogelijkheid biedt om de Dino-Lite eenvoudig aan te sturen. Met de Dino-Lite SDK kunnen gebruikers op eenvoudige wijze de Dino-Lite producten (Niet compatible met Dino-Lite Basic modellen) in hun eigen machines of opstelling integreren om zo een unieke combinatie van hardware en software te maken.

De SDK biedt zowel C++, C# en Visual Basic code, alsook OCX componenten voor maatwerktoepassingen en werkt met iedere Windows-compatible machine. De SDK biedt ontwikkelaars de volledige controle over LEDs en Microtouch van de Dino-Lite. Tevens biedt het eenvoudige methodes voor kleur-extractie, real time binary beelden, beeldvergelijking, beeldrotatie en veel meer functies. Bij de SDK is uitgebreide documentatie in de vorm van een PDF bestand beschikbaar. De SDK wordt kosteloos ter beschikking gesteld aan Dino-Lite partners en klanten die value added oplossingen willen bieden. Voor het gebruik van de SDK dient een gebruikersovereenkomst te worden ondertekend. Vul het onderstaande formulier in om de licentieovereenkomst aan te vragen. Zodra we de getekende overeenkomst hebben ontvangen ontvangt u binnen 1-2 werkdagen een link om de SDK te downloaden.

Ook beschikbaar:  SDK DinoConnect voor Android  android logo , SDK iOS voor Apple  apple logo , SDK voor LabVIEW  labview 23x20
Welk Dino-Lite model heb ik?     
serial  

 

Please note: Fields with a (*) symbol are required. The serial number and model number can be found on the service tag attached to the USB cable of the Dino-Lite.
Invalid Input

Invalid Input

Please select your gender!

Invalid Input

Invalid Input

Please enter your Telephone number

Please enter a valid Email Adress!

Please select the SDK version you are interested in

Please enter your Dino-Lite model!

Please enter your Dino-Lite serial number which can be found on the service tag attached to the USB cable.

Invalid Input

Please give some additional information!

Invalid Input

Om de toestemming voor het verzamelen en opslaan van mijn bedrijfs- / persoonlijke gegevens in te trekken, gebruik alstublieft dit formulier

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...