globehoofddistributeur en importeur voor Europa,
het Midden-Oosten en Afrika. 

am7013mt-transparent-small

Dino-Lite Europe/ IDCP B.V., gevestigd in Nederland, is de officiële Dino-Lite hoofddistributeur en importeur voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Meer dan 10 jaar geleden is Dino-Lite Europe wij begonnen met de distributie en marketing van de Dino-Lite producten, eerst in Nederland en België, niet veel later is dit uitgegroeid tot heel Europa. Sinds eind 2016 zijn wij teven hoofddistributeur en importeur voor het Midden-Oosten en Afrika. Dino-Lite Europe verzorgt de volledige marketing en
distributie van de Dino-Lite producten, vanuit ons magazijn in Naarden (dicht bij Amsterdam) worden zendingen
naar meer dan 80 landen verzorgd. Tevens verzorgen wij de volledige commerciële en marketing activiteiten
in ons werkgebied. Het verlenen van technische support en het verzorgen van retouren behoort eveneens tot
een van onze hoofdtaken.
banner2 01

Vanaf het eerste moment werken wij met een indirect distributiekanaal en doen dit samen met de meer dan 300 resellers en distributeurs die voor de verdere distributie in de verschillende landen zorgen. Mede met behulp van onze distributiepartners
is Dino-Lite de afgelopen jaren uitgegroeid tot de marktleider in digitale microscopie.
banner5

reseller inq 3

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...