globe

EDOF (Extended Depth of Field)

Extended Depth of Field, også kendt som fokusstabling, er en digital billedbehandlingsteknik, der kombi-nerer flere billeder taget ved forskellige fokusafstande for at give et resulterende billede med en større dybdeskarphed (DOF) end nogen af de individuelle kildebilleder. Fokusstabling kan bruges i enhver situation, hvor de enkelte billeder har en meget lille dybdeskarphed’ (kilde: Wikipedia)

Nogle Dino-Lite-modeller tilbyder denne særlige teknik. EDOF-optagelsestilstanden kan tage flere billeder ved forskellige fokusniveauer og stable dem automatisk til et enkelt klart billede med 1 klik med musen. EDOF-billederne opretholder billedkvaliteten fra dens oprindelige billeder og kan gemmes og ses i DinoCapture 2.0-softwaren. Alle AM4815xx og AM7915xx-modeller inkluderer EDOF-teknologi.

For more information on how to use this feature, please click here.

(* I øjeblikket vil EDOF kun fungere med Windows OS)

RK-10-EX

med EDOF

RK-10-EX

uden EDOF

RK-10-EX

Introduktion til EDOF


EDR (Extended Dynamic Range)

EDR er et sæt teknikker, der anvendes i billedbehandling og fotografering til at gengive et større dynamikom-råde for lysstyrke end hvad der er muligt ved hjælp af standard digitale billedbehandlings- eller fotografiske teknikker.

EDR-billeder kan repræsentere en større vifte af luminansniveauer, der findes i virkelige omgivelser, fra direkte sollys til svag tåge. Dette opnås ofte ved at fange og derefter kombinere forskellige eksponeringer af samme emne (kilde: Wikipedia). EDR (Extended Dynamic Range) er et billed-behandlingsværktøj, der kun findes på nogle af Dino-Lite Edge-modellerne (DinoCapture 2.0-version 1.4.8 og højere). For overflader med stor variation i lysstyrke, kan EDR-optagelsesværktøjet være ideelt til at optage et mere neutralt billede af overfladen med kun et par klik. EDR-optagel-sestilstanden tager 3 billeder ved forskellige eksponeringsniveauer (standard, undereksponeret og overeksponeret) og stabler dem automatisk til et enkelt klart billede med 1 klik med musen. EDR-billeder kan gemmes og ses i DinoCapture 2.0-softwaren. Alle AM4815xx, AM7815 og AM7915xx-modeller omfatter EDR-teknologi.

For more information on how to use this feature, please click here.

(* I øjeblikket vil EDR kun fungere med Windows OS)

RK-10-EX

med EDR

RK-10-EX

uden EDR


AMR (Automatic Magnification Reading)

AMR-funktionen registrerer og viser automatisk Dino-Lites forstørrelse. Forstørrelsen vises i Dino-Lite-softwaren og lagres med det optagne billede. AMR-funktionen forenkler måleprocessen og forbedrer nøjagtigheden af målingen. AMR anbefales, når høj præcision og/eller kalibrerede (kalibrering udføres manuelt) målinger skal foretages.

(* I øjeblikket vil AMR kun fungere med Windows OS)


FLC (Flexible LED Control)

Med den Fleksible Lysdiodestyringsfunktion (FLC) på Dino-Lite, kan lysdioder styres og justeres. Lysdioderne på Dino-Lite-modeller med FLC-funktionen er opdelt i 4 forskellige kvadranter som kan justeres separat. 6 belysningsniveauer kan vælges. FLC-funktionen er nyttig, når objekterne skal belyses fra siden eller når visse dele af objektet har brug for mere eller mindre lys.

(* I øjeblikket vil FLC kun fungere med Windows OS)


Polariserende filter/ polarisator

Mange Dino-Lite-modeller tilbyder et indbygget polariserende filter. En polarisator er et optisk filter, der polariserer lys, der passerer gennem det, som anvendes til at reducere refleksioner på skinnende objekter og til forbedring af kontrasten. Dino-Lite-polarisatoren kan slås til/fra, eller kan indstilles til at tilbyde fuld eller halv polarisering.

Et polariserende filter kan stærkt anbefales, når der arbejdes med skinnende eller reflekterende objekter såsom metal, plastik, glas, smykker eller elektronik, men også til brug i dermatologi til undersøgelse af hud eller hovedbund.

RK-10-EX

med polarisator

RK-10-EX

uden polarisator


Koaksial belysning

Med Koaksial Belysning befinder lyset sig på lysvejens akse og oplyser derfor kun den del af prøven, som også ses gennem mikroskopet. Inden i Dino-Lite koaksiale modeller sidder en LED, der er indbygget i siden. Denne LED udsender lys til et spejl, som fungerer som en stråledeler, hvilken kaster lyset direkte ned på prøven og derpå lader det dannede billede blive sendt tilbage, direkte op til Edge-sensoren. Den mest udbredte anvendelse af Koaksial Belysning i halvlederbranchen er til kvalitetskontrol og eftersyn af skiver. Med normal-lysfeltbelysning kan man ikke se alle strukturer og overlejrede strukturer, men med koaksial belysning kommer disse detaljer med. Andre anvendelser omfatter eftersyn af polerede og kemisk behandlede metaloverflader, eftersyn af mikrochips, mikroelektronik og mange andre overflader, som synes plane eller uden kontrast, når lysfeltbelysning anvendes.

RK-10-EX

Standardbelysning

RK-10-EX

Koaksial belysning

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...