globe

DinoXcope (MAC)

screenprint-dinoxcopeEt professionelt, pålideligt softwaremiljø er essentielt når der arbejdes med computertilbehør, som et USB-mikroskop. Alle Dino-Lite USB-produkter er udstyret med en internt udviklet softwarepakke. DinoXcope softwaren forbedres løbende, er gratis for Dino-Lite-brugere og har en automatisk opdateringsfunktion. DinoXcope software er intuitiv, brugervenlig og kan bruges næsten helt uden træning. Gratis online og e-mail-support tilgængelig.


Primære softwarefunktionerscreen-shot-dinoxcope

»  Tagning af billeder, videoer eller time-lapse-videoer    
» Lagring af billeder i adskillige formater    
» Avanceret billedbehandling    
» Målingsmuligheder som:
linje, radius, cirkel, 3-punkters, vinkel osv.
   
» Mål på tagne billeder eller på live-billeder    
» Kalibreringsmuligheder    
» E-mail-integrering    
» Tilføjelse af noter og markeringer på billeder    
» Kontrollér belysningsmuligheder via softwaren    
       
       Sprog

DinoXcope software findes på mange sprog, såsom: engelsk, tysk, fransk, spansk, japansk, portugisisk, italiensk, hollandsk.

download  Download DinoXcope Imaging Software (Mac)


Please note that not all Dino-Lite models are compatible with all versions of MacOS. Please refer to the Mac OS compatibility chart for more information.

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...